Eros Pista - pasta de ardei iuti

de mihaelar63 in Conserve, 9 Oct 2015 | 22052 vizualizari

COMENTARII (24)

Rita Ilies 1

09.10.2015, 14:30

Cu lingurița mănânc așa ceva. Ador iutele!

CameliaR 1

09.10.2015, 14:32

mihaelar63 1

09.10.2015, 14:32

Rita tu ai imunitate din nastere )

Panacris 1

09.10.2015, 15:29

Adele 1

09.10.2015, 15:30

MotanLaOale 1

09.10.2015, 15:30

nu mananc ardei iute

Bunica 1

09.10.2015, 15:33

Pista de-asta nu mai fac))

Merisor 1

09.10.2015, 15:35

N-am facut, dar tare ma tenteaza ;-bd

Bya Ralu 1

09.10.2015, 15:49

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:56

Pai de ce Buni ? Nu-ti plac mustatile

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:56

Cristina stie

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:57

Vladimir nici eu nu mananc crud dar pasta aceasta o folosesc aproape in fiecare mancare

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:59

Apoi ce sa va spun eu de piper am probleme din acelea cu impact intarziat . Am observat ca dupa folosirea pastei de ardei iute nu .

mihaelar63 1

09.10.2015, 16:00

Merisor sa faci . Si pe urma cand o vei folosi sa -mi dai si mie de stire ce parere ai

-Licurici- 1

09.10.2015, 16:06

Super....

MOKUSKA 1

09.10.2015, 16:27

o bunatate, adooooor erős pista si mai ales asta facuta acasa

Gherca Daniela 1

09.10.2015, 17:11

super!

Catalina L 1

09.10.2015, 19:49

buni

simona72 1

09.10.2015, 19:56

Si eu il cumpar pe nena asta Pista) am pus reteta la pastrare

delia64 1

09.10.2015, 21:06

Rocsi 1

09.10.2015, 21:33

Alor mei le-ar placea

Ksenya 1

10.10.2015, 08:33

imi place reteta!

mirela0911 1

10.10.2015, 09:56

E buna rau pasta asta!

Rahela Velicu 1

30.08.2016, 21:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta