Escalop de ciuperci cu cotlet de porc

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 9 Oct 2014 | 3132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de cotlet
  • 6 buc lipii
  • 200 gr ciuperci
  • 1 lg smantana
  • 1 ceapa
  • 100 gr smantana
  • 100 gr unt
  • 3 cartofi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de ciuperci cu cotlet de porc:

Intr-o cratita punem untul sa se topeasca,adaugam ceapa taiata si o calim putin.Peste ceapa punem ciupercile,smantana o amesteca cu faina si putina apa rece si turnam peste ciperci peste care am adaugat o cana de apa .O lasam sa fiarba,Saram si piperam si apoi adaugam patrunjel verde tocat.


Separat carnea o batem usor ca pe snitele si o rumenim intr-o tigaie in care am topit putin unt.Cartofii ii curatam si ii taiem mai mari si ii prajim.Pe un platou punem o lipie,peste ia punem ciupercile,garnitura de cartofi si cotletul de porc.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de ciuperci cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Reteta-Video 1

09.10.2014, 14:06

Minunatie!!!

Rocsi 1

09.10.2014, 20:38

Bun, bun

babi5 1

13.10.2014, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci