Escalop de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 5 Mai 2012 | 2661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de ceafa de porc
  • 4-5 ciuperci
  • 200g rosii in bulion
  • vin rose
  • 2 linguri faina
  • 1/2 patrunjel proaspat
  • mix de condimente(vegeta,boia dulce,piper,peperoncino,oregano,busuioc)
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea de porc se clateste cu apa,se condimenteaza cu piper si se trece prin faina,se scutura pentru a se duce surplusul de faina si se pune la prajit pe o parte si pe alta in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile taiate felii subtiri,se adauga rosiile in bulion impreuna cu vinul si se acopera cu apa cat sa acopere carnea.


La sfarsit se aduga usturoiul pisat si foile de dafin,se lasa pana scade zeama.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

 

TIPS-URI

1

si o salata proaspata de rosii si ceapa sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

06.05.2012, 21:59

da a iesit foarte gustos

sebirizescu 1

22.03.2013, 13:58

o bunatate de papa

Bya Ralu 1

22.03.2013, 14:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar