Escalop de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 5 Mai 2012 | 2516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de ceafa de porc
  • 4-5 ciuperci
  • 200g rosii in bulion
  • vin rose
  • 2 linguri faina
  • 1/2 patrunjel proaspat
  • mix de condimente(vegeta,boia dulce,piper,peperoncino,oregano,busuioc)
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea de porc se clateste cu apa,se condimenteaza cu piper si se trece prin faina,se scutura pentru a se duce surplusul de faina si se pune la prajit pe o parte si pe alta in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile taiate felii subtiri,se adauga rosiile in bulion impreuna cu vinul si se acopera cu apa cat sa acopere carnea.


La sfarsit se aduga usturoiul pisat si foile de dafin,se lasa pana scade zeama.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

 

TIPS-URI

1

si o salata proaspata de rosii si ceapa sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

06.05.2012, 21:59

da a iesit foarte gustos

sebirizescu 1

22.03.2013, 13:58

o bunatate de papa

Bya Ralu 1

22.03.2013, 14:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta Colosseum