Mazare cu costita proaspata de porc

de Ina in Porc, 8 Iul 2011 | 10309 vizualizari

 

O mancarica simpla, dar plina de aroma

 

INGREDIENTE

  • 600 g costita  proaspata de porc
  • 800 g mazare
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • condimente ( sare, piper, cimbru )
  • marar, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu costita proaspata de porc:

Ceapa si morcovul se taie rondele si se pun la calit in putin ulei. Adaugam condimentele ( sare, cimbru, piper ) si o cescuta cu apa, pentru ca ceapa sa nu se lipeasca de vas si sa nu se arda.


Costita se taie fasii subtiri , apoi se frige pe ambele parti, in tigaia tip grill. Cand s-a rumenit, adaugam costita peste ceapa si morcov si lasam 2 minute impreuna, sa se imbine aromele.


Peste amestecul de carne si legume se toarna 300 ml. suc de rosii, apoi adaugam mazarea si lasam la foc mic pana ce aceasta se fierbe. Oprim focul si adaugam patrunjel si marar verde, tocate marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu costita proaspata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Ina 1

08.07.2011, 23:06

Am inteles, sa traiti!

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:19

Arata grozav

Ina 1

09.07.2011, 15:48

Multumesc, Ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca acasa