O mancarica simpla, dar plina de aroma
Ceapa si morcovul se taie rondele si se pun la calit in putin ulei. Adaugam condimentele ( sare, cimbru, piper ) si o cescuta cu apa, pentru ca ceapa sa nu se lipeasca de vas si sa nu se arda.
Costita se taie fasii subtiri , apoi se frige pe ambele parti, in tigaia tip grill. Cand s-a rumenit, adaugam costita peste ceapa si morcov si lasam 2 minute impreuna, sa se imbine aromele.
Peste amestecul de carne si legume se toarna 300 ml. suc de rosii, apoi adaugam mazarea si lasam la foc mic pana ce aceasta se fierbe. Oprim focul si adaugam patrunjel si marar verde, tocate marunt.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro