Escalop de vita cu gorgonzola

de Bucataras in Vita, 7 Mar 2012 | 1966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  • 4 escalop de vita
  • 150g gorgonzola dolce IGOR
  • 40g unt
  • Un pahar de vin alb
  • Faina
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vita cu gorgonzola:

Taiati gorgonzola in felii.


Dati prin faina carnea.


Topiti untul intr-o tigaie si prajiti carnea pe fiecare parte pana cand devine aurie. Adaugati vinul si lasati cateva minute pana se evapora.


Adaugati feliile de gorgonzola peste carne, acoperiti cu un capac si lasati cateva minute la foc mic.


Serviti prepartul cald alaturi de un vin alb.


advertorial produse marca Igor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vita cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

iri_iri 1

08.03.2012, 05:04

gaby_gabytza 1

08.03.2012, 07:13

Bun

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel