Estofada (tocanita)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 1972 vizualizari

 

foarte gustoasa o reteta de post grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia cuburi
  • 2 cuburi de zarzavaturi (cu legume orice)
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura faina
  • cate-va boabe de piper
  • ulei de masline
  • 15o g pasta de tomate
  • 3-4 frunze de dafin
  • pasta fainoase din orez 250 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Estofada (tocanita)-post:

Se pun cu uletele de soia in apa care fierbe cu 2 cuburi de zarzavaturi si se lasa sa fieba 15 minute aproximativ,dupa care se scurg si se calesc in ulei cate-va minute


Se pune ceapa taiat pestisori peste cuburile de soia calite deja si se mai lasa sa se calesca imperuna 3-4 minute dupa care se pune 1 canita de apa si foile de dafin se pune capacul si se lasa sa fiarba15-20 minute .,intre timp se mai amestec si se mai pune cate putina apa


Se amesteca 1 lingura (nu mai mult )de faina cu pasta de tomate si se pune peste tocanita si amesteca bine se pun si boabele de piper se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se stinge focul


Se serveste cu paste fainoase din orez (sant de post)sau un piure de cartofi tot de post sau cu o mamaliguta


Este o mancare de post foarte buna si gustoasa,merita sa o incercati e ok


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Estofada (tocanita)-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

mariac 1

27.03.2010, 00:33

buna,eu fac dar cu carne de porc ceva asemanator si e foarte gustoasa ,am sa incerc si cu soia

nadina73 1

27.03.2010, 11:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci, legume si rosii caramelizate