Evantai cu legume

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 30 Aug 2017 | 3554 vizualizari

 

Un deliciu cu legume ! 
Am plecat de la reteta lui Meri ( Merisor) : https://www.bucataras.ro/retete/evantai-cu-legume-si-branzeturi-70675.html

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 2 dovlecei
  • 3 felii branza
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 30 gr parmezan
  • sare
  • piper
  • knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai cu legume:

1.   Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii feliem in felii rotunde potrivite ca si grosime. Dovleceii ii spalam, ii taiem la capete apoi feliem la fel ca si cartofii in felii .

2.  Punem ulei intr-o tigaie si cand este incins prajim cartofii .Cand sunt gata,ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

In acelasi ulei prajim apoi dovleceii si cand sunt gata, la fel ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

3.  Ardeiul curatat si spalat il taiem in parti mai marisoare. Rosiile spalate, le taiem felii.

4. Separat preparam sosul. Intr-un bol punem ouale,smantana,parmezan, sare si piper dupa gust si amestecam totul bine . 

5.  Luam o tava pentru cuptor si o ungem cu ulei. Asezam un rand cartofi,un rand ardei gras,un rand dovlecei,un rand rosii si un rand branza .Repetam astfel pana terminam ingredientele.Presaram putin knorr .

6.   Turnam sosul peste legume .

7.  Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 30 -40 minute.

8.  Cand legumele sunt gata, scoatem tava din cuptor si presaram patrunjel proaspat. Servim legumele calde . 

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

- Andreea - 1

01.09.2017, 19:55

Mirela

- Andreea - 1

01.09.2017, 19:55

Oana

kytz 1

09.09.2017, 10:13

Gustos acest ”evantai” și plin de gust și arome!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu telemea