Faguri fara forma:))

de aziz in Prajituri, 2 Ian 2011 | 9301 vizualizari

 

in lipsa formei i-am facut in tigaie cu lingurita :))

 

INGREDIENTE

  • 18 linguri zahar
  • 18 linguri lapte
  • 18 linguri ulei
  • 4 oua
  • un zahar vanilinat
  • un praf de copt
  • un vf cutit bicarbonat stins cu otet
  • faina cit sa iasa un aluat mai consistent decit smintina

crema:

  • 50 gr unt
  • o ciocolata amara
  • 3-4 linguri smintina pt frisca
  • o cescuta de nuca macinata

pt decorat:

  • nuca macinata si sirop de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri fara forma:)):

se amesteca ingredientele de mai sus pina se obtine un aluat de consistenta smintinii poate un pic mai consistent.


daca aveti presa pt faguri este excelent daca nu face-ti ca mine si luati cu o lingurita si puneti in tava de teflon le invirtiti cu o pasleta pt a se coace pe ambele parti


se scot pe o tava apoi se lipesc cu crema de ciocolata .


crema :o ciocolata amara si 50 gr unt se topesc se adauga 3-4 linguri smintina pt frisca si o ceasca de nuca macinata.


lipim fagureii, ii murdarim pe jumatate in sirop de ciocolata si ii tavalim prin nuca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri fara forma:))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:25

aziz 1

04.01.2011, 11:28

cu mare drag

ionix 1

04.01.2011, 11:29

bună idee... super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Capricii