o reteta usoara si foarte gustoasa
Se pune apa la fiert cu sare si 3 linguri de ulei, iar cand apa clocoteste se pun pastele ,se lasa sa fiarba 8 minute dupa care se stinge focul si se mai lasa acoperite 15 minute
Se scot, se strecoara dupa care se pun intr-o cratita cu unt topit se amesteca bine, se pune mozzarella se mai amesteca 2-3 minute dupa care totul e gata .
Sunt super bune atat calde cat si reci presarate cu cascaval de vaca deasupra. Pt o cina merg grozav de bine si cu un ceai de capsuni ,fructe de padure. Rece e minunat
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro