Farfalle cu sos bolognese

de Bucataras Monica in Spaghete, 3 Mar 2012 | 4831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • carne tocata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • pasta de rosii
  • 1 pachet de farfalle(fundite/paste)
  • 1 cutie ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos bolognese:

Se caleste ceapa cu usturoiul,apoi se adauga ciupercile,carnea(cantitate dupa preferinta) iar la sfarsit mirodeniile:cimbrul,foile de dafin,piperul,sare(dupa preferinta).Separat se fierb farfallele timp de 9 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste farfalle cu pui, smantana si ciuperci