Farfalle la Cuptor

de Alina26 in Farfalle, 13 Mai 2013 | 8136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g farfalle
  • 200g pulpe de pui dezosate
  • 200g carnati proaspeti
  • 400g brocolii
  • 400g ciuperci champignons
  • 200g parmezan ras
  • 1 mozzarella
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lg de pasta de ardei iute

Sos bechamel

  • 3 lg ulei de masline
  • 100g faina
  • 250g lapte
  • sare
  • 1/2 lingurita nucusoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle la Cuptor:

1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta si lasam sa fiarba.Cand a terecut timpul de firbere (precizat pe ambalaj),scurgem pasta,o clatim cu apa rece si lasam la scurs.


2.Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline,usturoiul curatat si zdrobit si pasta de ardei iute.Spalam brocolii si ii taiem buchetele si ii punem in tigaie.Punem un capac si lasam sa se inmoaie la foc mic.Cand s-au facut brocolii,ii scoaem si adaugam ciupercile spalate si taiate rondele circa 5mm.Lasam sa scada si ii punem deoparte.


3.In aceiasi tigaie mai punem putin ulei de masline si prajim carnea taiata bucatele mici si carnatii taiati rondele.


4.Intr-o olicica facem sos bechamel:punem la incins uleiul si cu un tel punem faina pana se strge tot uleiul si treptat-treptat adaugam laptele.Adaugam sare si nucusoara.


5.Intr-un bol punem pasta,brocolii,ciuperci,carnea,sosul bechamel,mozzarella taiata cublete,parmezan si mestecam.Potrivim de sare si piper.Punem totul intr-o tava,mai presaram cu parmezan ras si dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste.


Serviti calda.Pofta buna!!!!!!!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti timp sa faceti sos besciamella puteti sa il cumparati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

14.05.2013, 11:25

Alina26 1

14.05.2013, 15:35

multumesc!!!!

ryta 1

15.05.2014, 19:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu ciuperci si sos de smantana