Farfalle la tigaie

de mihaelar63 in Farfalle, 26 Aug 2013 | 4597 vizualizari

 

Prin frigider tot cate putina sunca, salam uscat, cate putina branza de burduf si ementaler. Andrei cere mare si tare paste ca nu a vazut de o luna. Lasa copile ca te satur eu de paste. Mie-mi plac putin gratinate, dar acum am descoperit o metoda mai rapida. In tigaia Tefal inalta sub capac le "rezolv" rapid .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 200 gr salam uscat picant
  • 200 gr sunca
  • 1 buc praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 300 gr burduf de oaie
  • 200 cas ementaler feliat
  • busuioc verde
  • sare
  • 50 ml ulei
  • rosii cherry
  • masline verzi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle la tigaie:

Fierbeti pastele in apa si sare ,,a la dente ''.


Caliti usor salamul , sunca feliate , ardeii taiati cuburi si prazul maruntit in ulei .


Turnati farfallele peste mezelul si legumele calite , adugati branza de burduf .


Amestecati usor pana se incorporeaza branza si devine un sos cremos .


Garnisiti pe deasupra cu felii de ementaler si puneti capacul sa se inmoaie casul .


Garnisiti cu rosii , masline verzi si busuioc verde .

 

TIPS-URI

1

Folositi o tigaie inalta teflonata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

11.12.2014, 15:03

Farfalete pentru fete

mihaelar63 1

11.12.2014, 15:33

Babi

miki_a 1

01.08.2015, 17:05

Ce bine arata!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu vinete, rosii si branza feta