Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2010 | 1224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 400 gr rosii cherry
  • 3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • sare de mare cu ierburi aromate
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • un buchetel de patrunjel proaspat, tocat
  • 2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba, scursa
  • 2 linguri otet balsamic
  • parmezan ras, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole alba cu ceapa si rosii coapte:

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.


Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.


Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate.


Se dau la copt 30 minute.
Intre timp, se incinge 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie intr-o tigaie, se adauga 1 ceapa rosie tocata, usturoiul, patrunjelul si sare de mare cu ierburi aromate si se calesc impreuna 5-7 minute, pana cand se inmoaie.


Se adauga fasolea, otetul balsamic, legumele coapte si se amesteca usor.


Se pune preparatul pe o farfurie se presara cu parmezan si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole alba cu ceapa si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Ina 1

24.04.2010, 21:12

Laura, titlul e scris bine? Copate sau coapte?
In rest, totul e ok, imi place cum arata, felicitari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croissante pentru dimineata