Fasole batuta

de RuxyRux in Mancaruri de post, 3 Ian 2011 | 3241 vizualizari

 

Toata lumea o stie...deloc usoara, insa delicioasa cu muraturi...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole( e bine sa alegem fasole noua care fierbe mult mai usor)
  • 2 cepe
  • 100-150 ml ulei ( in functie de gustul fiecaruia mai gras, mai putin gras)
  • sare
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingura bulion
  • 5 catei usturoi  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fierbem fasolea si pentru siguranta sa nu ne doara burtica aruncam 5 ape( stiu ca pare mult dar e mai bine)


Scurgem fasolea si lasam in jur de o jumatate de pahar de zeama pentru mixat.


In tigaie punem uleiul si in el prajim ceapa taiata marunt( nu e un obicei sanatos insa fara excese si o data la nu stiu cat se accepta).


O calim cateva minute la foc mic adaugam boiaua dulce, si apoi bulionul.


Cu aceasta compozitie pe care o impartim in trei, incepem sa mixam fasolea. Punem si usturoiul la mixer. Potrivim de sare. Numai cu doua parti din compozitia de ulei mixam fasolea. A treia parte o punem deasupra si decoram fasolea. Servim cu muraturi...delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

RuxyRux 1

08.01.2011, 13:25

Ma bucur ca v-a placut fasolica mea

mirela0911 1

10.01.2011, 22:36

chiar demult nu am mai mancat fasole batuta

RuxyRux 1

11.01.2011, 15:51

Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu sos de ceapa