Fasole boabe scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 31 Aug 2015 | 7099 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe scazuta la tigaie:

Ceapa rosie se curata, se spala si se toaca marunt.

Adreiul kapia se curata de cotor, se spala si se taie bucati.

Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat, lasam la sotat 3-4 minute.

Conservele de fasole se desfac, scurgem apa din conserva, clatim putin boabele de fasole, apoi le adaugam peste legumele sotate.

Adaugam un sfert de pahar de apa rece, lasam fasolea la foc mic cca 10 minute, condimentam cu sare si piper dupa gust, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)