Fasole batuta

de Geanina87 in Mancaruri de post, 8 Noi 2012 | 2319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole fiarta
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • masline,gogosar,patrunjel si morcov pentru ornat (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolele se pun la inmuiat cu o seara inainte, apoi se fierb in apa cu sare( schimband apa de 3 ori).


Ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul de masline incins, dupa care se rastoarna peste fasolea fiarta si scursa. Usturoiul se zdrobeste si se adauga peste compozitia de fasole si ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca cu blenderul pana cand se omogenizeaza.


La final se poate orna dupa bunul plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Andreea Caroline 1

09.11.2012, 22:09

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:17

Geanina87 1

13.12.2012, 14:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu cartofi