Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta binevenita pentru post si nu numai, gandindu`ma ca astazi este vineri, poate va este pofta, de aceea va invit la masa. >:D
Fasolea am lasat-o la inmuiat cateva ore bune, ulterior am pus-o la fiert. Am aruncat 3 ape si la a patra am adaugat si legumele.
Dupa ce au fiert le-am scos in strecuratoare, am scos ceapa si cimbrul, am pus totul intr-un vas de inox pasand fasolea cu legumele pana au devenit o pasta fina. Am adaugat 2 linguri ulei de masline, sare si piper, am lasat cateva minute sa stea. Am pisat usturoiul si l-am adaugat lasand iarasi sa stea cateva minute pana se imbina aromele.La urma am adaugat cele 2 linguri de mustar amestecand bine.
Intr-o tigaie am pus o ceapa mare tocata cu 2 linguri de ulei de floarea soarelui, 1 lingurita boia de ardei dulce, 200 ml. suc de rosii si le-am calit bine pana a scazut si s-a format un sos.
Am adaugat peste fasolea pregatita si am intepat cu furculita sa se intrepatrunda.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult