Fasole batuta sau frecata...

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 1317 vizualizari

 

Dragii mei nu am nici cea mai vaga idee despre reactia pe care o veti avea, voi, citind reteta de mai jos. Cert este ca eu o ador! E vorba de Fasole batuta, sau frecata, dupa cum mai e cunoscuta aceasta savurosenie culinara.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole alba fiarta si scursa de apa
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 50-70 gr maioneza de casa, la care adaug inevitabil o lingura de mustar
  • sare dupa gust
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta sau frecata...:

Fasolea fiarta si scursa de apa o punem in blender si o mixam pana ii vine rau :)), serios... o bleduim rau de tot.


Peste fasolea batuta adaugam ceapa rosie tocata marunt, maioneza de casa, putin cimbru uscat si sare dupa gust.


Amestecam, omogenizam, lasam la rece vreo juma de ora... mai adaugam sare daca ni se pare ca mai e nevoie....si...


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca inlocuiesti maioneza doar cu ulei + mustarul...o poti repede transforma intr-un adevart deliciu de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta sau frecata..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.01.2013, 20:34

Gustoasa...Ne place si noua dar facem mai rar si fara maioneza

elucubratiiculinare 1

25.01.2013, 23:32

super, e de facut ca mi-ai facut pofta

Valclaudia 1

03.03.2013, 14:42

ce-mi place prezentarea! Bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata, cu carnati de casa