Fasole cu carnati de casa

de Florentina_Cristina in Mancaruri de legume, 13 Feb 2014 | 1100 vizualizari

 

Sa ne aducem aminte si de bucataria traditionala.Aveam niste carnati de casa si nu prea stiam ce sa fac cu ei.Era prea banal sa-i prajesc si sa-i mananc asa pur si simplu.Astfel mi-a venit ideea geniala de a pregati o iahnie de fasole langa.O idee excelenta va garantez.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de kg de fasole( bob mare)
  • 2 morcovi
  • 2-3 cepe
  • 1-2 ardei kapia
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • cimbru(dupa gust puteti adauga si alte condimente)
  • 2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati de casa:

Se spala bine fasolea si se lasa in apa la inmuiat peste noapte.Astfel se hidrateaza si fierbe mai repede. A doua zi se pune fasolea la fiert si cand da in clocot se schimba apa.(se repeta acest proces de 2-3 ori)


Se curata legumele si se pun in ordine la calit in ulei incins.Se pune intai ceapa, apoi morcovul si la sfarsit ardeiul si rosiile.Cand acestea sunt calite se adauga apa si fasolea si se potriveste de sare si condimente.Cand fasolea este aproape fiarta adaugam foile de dafin.


Se prajesc separat carnatii de casa si se serveste fasolea ca si garnitura pentru acestia.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Am pus si cateva rondele de ardei iute pentru un plus de gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Pushaa 1

14.02.2014, 11:07

Florentina_Cristina 1

14.02.2014, 14:27

te astept cu mare drag ina

Rocsi 1

14.02.2014, 20:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi