Fasole cu carnati si spanac

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Noi 2016 | 1401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati grosi, proaspeti
  • 2 cani de supa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingura ulei
  • 400 grame fasole alba conservata
  • 2 rosii medii
  • 150 grame spanac proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati si spanac:

Se prajesc carnatii intr-o tigaie, la foc mediu 8-9 minute, pana devin aurii. Se transfera pe o parfurie si se taie felii.


Intr-o oala, se incalzeste supa si se adauga usturoiul pisat. Se aduce la punctul de fierbere, se adauga oregano, uleiul, rosiile tocate si fasolea si se lasa 10 minute. In ultimle 2 minute, se adauga spanacul spalat.


La final, se adauga sare, piper si feliile de carnat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

portiadelumina 1

24.11.2016, 17:00

No, aşa da, aproape de gustul românesc. Bună treabă!

mirela0911 1

24.11.2016, 17:09

Bun bun!

Rahela Velicu 1

24.11.2016, 18:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului