Fasole cu carnati si spanac

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Noi 2016 | 341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati grosi, proaspeti
  • 2 cani de supa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingura ulei
  • 400 grame fasole alba conservata
  • 2 rosii medii
  • 150 grame spanac proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati si spanac:

Se prajesc carnatii intr-o tigaie, la foc mediu 8-9 minute, pana devin aurii. Se transfera pe o parfurie si se taie felii.


Intr-o oala, se incalzeste supa si se adauga usturoiul pisat. Se aduce la punctul de fierbere, se adauga oregano, uleiul, rosiile tocate si fasolea si se lasa 10 minute. In ultimle 2 minute, se adauga spanacul spalat.


La final, se adauga sare, piper si feliile de carnat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

portiadelumina 1

24.11.2016, 17:00

No, aşa da, aproape de gustul românesc. Bună treabă!

mirela0911 1

24.11.2016, 17:09

Bun bun!

noiinbucatarie 1

24.11.2016, 18:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca