Fasole cu ciolan si carnati picanti

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2012 | 1439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole alba
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei grasi rosi
  • 1 buc ciolan
  • 2 carnati picanti
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • foi dafin
  • piper boabe
  • sare
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan si carnati picanti:

Spalam bine fasolea si o lasam la inmuiat 3 ore .Punem fasolea la fiert,schimbam apa de 2 ori in timpul fierberii.


cand este pe jumatate fiarta adaugam ciolanul , patrunjelul si morcovi razuiti sau taiati cubulete,sare,foi dafin si piper boabe,


continuam firberea.


Carnati ii prajim putin in ulei apoi luam carnatii pe o farfurie iar in uleiul in care i-am prajit calim ceapa si ardeiul tocate marunt.


Cand fasolea este fiarta o strecuram si punem putin din zeama in care a fiert


adaugam ceapa si ardeiul calite, carnatul prajit si ciolanul taiat bucati


punem din nou la foc mic 10-15 minute.


Tocam marar verde si adaugam in fasole


servim cu muraturi sau ceapa .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan si carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:41

urry 1

30.11.2012, 15:21

acum ma apuc de gatiti

diaconta 1

30.11.2012, 15:26

urry



30.11.2012, 15:21
acum ma apuc de gatiti
Bine faci !!
si mai intoarce puiul ala ca se ardeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu jamon iberico