Fasole cu ciolan si carnati picanti

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2012 | 1347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole alba
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei grasi rosi
  • 1 buc ciolan
  • 2 carnati picanti
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • foi dafin
  • piper boabe
  • sare
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan si carnati picanti:

Spalam bine fasolea si o lasam la inmuiat 3 ore .Punem fasolea la fiert,schimbam apa de 2 ori in timpul fierberii.


cand este pe jumatate fiarta adaugam ciolanul , patrunjelul si morcovi razuiti sau taiati cubulete,sare,foi dafin si piper boabe,


continuam firberea.


Carnati ii prajim putin in ulei apoi luam carnatii pe o farfurie iar in uleiul in care i-am prajit calim ceapa si ardeiul tocate marunt.


Cand fasolea este fiarta o strecuram si punem putin din zeama in care a fiert


adaugam ceapa si ardeiul calite, carnatul prajit si ciolanul taiat bucati


punem din nou la foc mic 10-15 minute.


Tocam marar verde si adaugam in fasole


servim cu muraturi sau ceapa .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan si carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:41

urry 1

30.11.2012, 15:21

acum ma apuc de gatiti

diaconta 1

30.11.2012, 15:26

urry



30.11.2012, 15:21
acum ma apuc de gatiti
Bine faci !!
si mai intoarce puiul ala ca se ardeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu carnati