Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Mai fac si eu din cand in cand mancaruri de post,iar fasolea e cea mai buna leguma,din punctul meu de vedere.
Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.
Se fierbe a doua zi cu sare si un cub de concentrat(daca doriti)impreuna cu cartofii curatati si taiati cubulete,se scurge de apa(se pastreaza o cana),se pun 2 catei de usturoi,o ceapa taiata marunt si se mixeaza bine cu blenderul,adaugand la sfarsit apa in care a fiert fasolea,ca sa obtinem consistenta dorita.Se pune sare si piper dupa gust.
Intr-o tigaie sa pune mai mult ulei decat ar fi normal sa calim cele 2 cepe taiate solzisori fini.Se caleste bine pana se inmoaie,se adauga 1 lingurita boia dulce(sau iute daca mancati picant)se ia de pe foc si se scurge uleiul in fasole,amestecand bine.Diluam pasta intr-un pahar cu apa rece,o adaugam peste ceapa,punem la foc,adaugam o foaie de dafin,cimbru si lasam sa fiarba pana scade suficient.Sare si piper dupa gust.
Pe o farfurie punem fasolea frecata,ceapa peste si servim cu muraturi si paine proaspata.
Pofta buna!!!
1
usturoi se pune dupa gustul fiecaruia
2
daca doriti sa fie mai acrisoara fasolea,puteti picura cativa stropi de otet
3
cu cartofi veti obtine o fasole frecata mai catifelata
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult