Fasole frecata, cu ardei copt

de babi5 in Mancaruri de post, 9 Aug 2013 | 2725 vizualizari

 

Am ajuns acasa si m-am apucat de treaba ...am facut o fasole frecata cu ardei copti si cu o salata asortata linga....im,o minunatie ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe
  • 2 cepe mai mari
  • 4 catei de usturoi
  • 6 ardei grasi galbeni
  • boia ardei
  • piper macinat alb
  • sare
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei (eu am folosit ulei de masline)
  • 1 lingura vegeta
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata, cu ardei copt:

Am spalat bine fasolea si am pus-o la inmuiat peste noapte . A doua zi am spalat inca o data fasolea, am pus apa calda peste, am potrivit gustul de sare, am adaugat foile de dafin si cimbru si am pus la fiert .


Intr- o cratita am pus uleiul, usturoiul tocat si ceapa la calit ,am lasat sa se aureasca putin apoi am adaugat putina apa sa se inmoaie bine apoi cind apa a scazut si a ramas doar uleiul am adaugat piperul si boiaua .


Pe un gratar de teflon am copt ardeii ,i-am curatat si tocat marunt ,marunt . Cind fasolea a fost fiarta bine, am scurs-o de apa, apoi am frecat-o bine cu mixerul adaugind ceapa, usturoiul si uleiul, ardeiul copt si putina zeama de fasole, sa fie putin mai moale.


Gata fasolica, pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si marar verde cui ii place Un ardei verde iute este bine venit ca si unul murat Muraturile si salatele sunt binevenite se potrivesc de minune ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata, cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

babi5 1

10.08.2013, 13:49

te pupa Babi nilgun

babi5 1

10.08.2013, 13:49

Rocsi buna de mori

babi5 1

10.08.2013, 13:50

iri_love o combinatie dementiala place tare si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită fără prăjeală