Fasole galbena cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 3482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2praz,
  • 1cartof,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 500 gr piept de pui dezosat,
  • 1borcan de fasole galbena,
  • sare,piper,
  • usturoi,
  • 2 lingurite boia,
  • 50 ml bulion,
  • marar, patrunjel,
  • verdeturi italiene,
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu piept de pui:

Prazul il tai marunt.


Cureti morcovul si il tai cubulete.


Ardeiul il taiem cubulete.


Carnea o taiem bucati mai mici.


Curatam si cartoful si il taiem cubulete.


Intr-o oala punem legumele si carnea cu putin ulei si lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Condimentam cu sare,piper,verdeturi italiene dupa gust.Completam cu apa,cat sa acopere compozitia.Cand incepe sa fiarba,punem rosiile decojite,taiate marunt si fasolea si lasam sa fiarba 15minute.Punem bulionul si boiaua,mai condimentam daca este cazul si mai lasam pana au fiert bine carnea si fasolea.Spre sfarsit adaugam usturoi tocat dupa gust.


Oprim focul si presaram deasupra marar si patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

28.02.2011, 20:42

nadina73 1

06.03.2011, 22:04

Pup Elutza ,eram doar in trecere

Ubulika 1

24.06.2011, 18:06

imi placeeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si bacon