Fasole galbena (teci) a la Adi

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2009 | 13263 vizualizari

 

Adi a lasat reteta intr-un comment. Este delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole galbena (sau verde) -taiata in bucatele cat un deget
  • 3 linguri ulei (de masline virgin sau floarea soarelui)
  • 1 lingura otet alb
  • sare/piper dupa gust
  • o legatura medie de marar (sau patrunjel, dar una sau alta, nu impreuna :P)
  • 4 catei de usturoi pisati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena (teci) a la Adi:

 * Fierbi fasolea bine, o gusti sa vezi daca e fiarta (textura sa fie moale dar sa n-o fierbi pana cand se desface)

* Dupa ce a fiert o lasi 2 min in apa, timp in care prepari "dressingul" de salata, uleiul/otetul/usturoiul/mararul/sare/piper. * Pui fasolea la scurs 1 min (nu mai mult) * Amesteti fasolea intr-un castron cu dressingul si lasi la racit (daca poti sa astepti :P) Eu de obicei fac un dressing mai semnificativ, eventual mai pun si un pic de apa, imi place zeama aia de usturoi cu gust de fasole Altii pun maioneza, etc, mie-mi place simpla. E usoara, delicioasa, poti s-o consumi ca salata cu alte mancaruri sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena (teci) a la Adi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao

pe 20.04 la 21:38

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu smantana