Fasole groasa cu aripioare de pui

de jolygina in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2010 | 4716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • apa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru optional
  • 2 linguri bulion
  • 10 aripioare
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole groasa cu aripioare de pui:

se pune fasolea la inmuiat de seara pana dimineata in apa rece


dimineata puNem fasolea la fiert cam 1 ora dupa care aduagam si legumele taiate marunT si lasaM sa fiarba la foc mic pana cand fasolea se poate sfarma cu degetul daca luam un bob


scurgem fasolea de apa dupa ce a fiert si o pasam cu tot cu legume


eu am facut si putina prajeala stiu ca nu e foarte sanatoasa dar imi era pofta sa o fac asa am tocat o ceapa am pus-o la prajit pana cand ceapa a inceput sa fie sticloasa si cand a fost gata am pus bulionul ,


amestecam putin pana se incorporeaza si devine ca o pasta dupa care punem fasolea pasata si usturoiul pisat si cimbrul ,mai lasam pe foc 5-10 min



eu am facut la ea si niste apripioare astfel


am contimentat bine aripioarele ,le dam putin cu ulei (foarte putin ) dupa care le dam pe fiecare in parte prin pesmet si le punem la cuptor pana se rumenesc


pofta mare!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole groasa cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

jolygina 1

21.03.2011, 10:52

edd100 ne cunoastem ,multumesc pentru aprecieri

elena1988 1

22.03.2011, 18:25

edd100 1

23.03.2011, 22:34

Nu,nu cred că ne cunoaştem,distanţa e cam foarte mare ,dar mersi pentru reţetă.Danke!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza