Fasole groasa cu aripioare de pui

de jolygina in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2010 | 4204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • apa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru optional
  • 2 linguri bulion
  • 10 aripioare
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole groasa cu aripioare de pui:

se pune fasolea la inmuiat de seara pana dimineata in apa rece


dimineata puNem fasolea la fiert cam 1 ora dupa care aduagam si legumele taiate marunT si lasaM sa fiarba la foc mic pana cand fasolea se poate sfarma cu degetul daca luam un bob


scurgem fasolea de apa dupa ce a fiert si o pasam cu tot cu legume


eu am facut si putina prajeala stiu ca nu e foarte sanatoasa dar imi era pofta sa o fac asa am tocat o ceapa am pus-o la prajit pana cand ceapa a inceput sa fie sticloasa si cand a fost gata am pus bulionul ,


amestecam putin pana se incorporeaza si devine ca o pasta dupa care punem fasolea pasata si usturoiul pisat si cimbrul ,mai lasam pe foc 5-10 min



eu am facut la ea si niste apripioare astfel


am contimentat bine aripioarele ,le dam putin cu ulei (foarte putin ) dupa care le dam pe fiecare in parte prin pesmet si le punem la cuptor pana se rumenesc


pofta mare!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole groasa cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

jolygina 1

21.03.2011, 10:52

edd100 ne cunoastem ,multumesc pentru aprecieri

elena1988 1

22.03.2011, 18:25

edd100 1

23.03.2011, 22:34

Nu,nu cred că ne cunoaştem,distanţa e cam foarte mare ,dar mersi pentru reţetă.Danke!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnatzi