Fasole pastai scazuta

de LUK in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 10731 vizualizari

 

Am vazut o reteta de acest gen in revista "Femeia de azi"..

 

INGREDIENTE

  • 500gr fasole pastai fiarta
  • 30ml vin
  • 100ml apa
  • o ceapa
  • o lingura de bulion(pasta de tomate)
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • 5 catei de usturoi rasi pe razatoarea mica
  • 2 lingurite de ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazuta:

  Pentru inceput trebuie sa specific ca eu am folosit fasole pusa inca din vara la borcan.Daca nu doriti sa folositi fasole simpla,aceasta pe care am folosit-o eu am preparat-o astfel:am pus ceapa,ardei si rosii la inabusit in apa cu putin ulei,apoi am adaugat fasole si frunze de telina maruntita,am completat cu apa si am lasat sa fiarba pana cand a fiert fasolea...revenind la reteta..

Se poate folosi fasole pastai simpla sau din aceasta de mai sus.Reteta e la fel indiferent ce tip de fasle folosim.Important e sa fie fasole pastai.

Calim ceapa in apa cu putin ulei.Adaugam fasolea,vinul,apa si bulionul.Lasam  sa fiarba pana cand are consistenta unui sos(cam 10min).Intre timp omogenizam usturoiul cu uleiul si putina sare.Cu 1min-2min inainte sa oprim focul adaugam usturoiul si sare dupa gust.Amestecam,lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole pastai scazuta-0
Fasole pastai scazuta-1
Fasole pastai scazuta-2
Fasole pastai scazuta-3
Fasole pastai scazuta-4

COMENTARII (21)

LUK

LUK 1

17.03.2011, 21:27

eh...imi revin...am si eu zile mai bune si unele mai obositoare...ca nu m-au lasat astia sa ma acomodez..m-au bagat direct in "linia 1"..

MVMih

MVMih 1

28.03.2011, 15:56

Imi place reteta, arata si bine.

adry88

adry88 1

05.05.2011, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!