Fasole pastai scazuta

de LUK in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 11297 vizualizari

 

Am vazut o reteta de acest gen in revista "Femeia de azi"..

 

INGREDIENTE

  • 500gr fasole pastai fiarta
  • 30ml vin
  • 100ml apa
  • o ceapa
  • o lingura de bulion(pasta de tomate)
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • 5 catei de usturoi rasi pe razatoarea mica
  • 2 lingurite de ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazuta:

Pentru inceput trebuie sa specific ca eu am folosit fasole pusa inca din vara la borcan.Daca nu doriti sa folositi fasole simpla,aceasta pe care am folosit-o eu am preparat-o astfel:am pus ceapa,ardei si rosii la inabusit in apa cu putin ulei,apoi am adaugat fasole si frunze de telina maruntita,am completat cu apa si am lasat sa fiarba pana cand a fiert fasolea...revenind la reteta..


Se poate folosi fasole pastai simpla sau din aceasta de mai sus.Reteta e la fel indiferent ce tip de fasle folosim.Important e sa fie fasole pastai.


Calim ceapa in apa cu putin ulei.Adaugam fasolea,vinul,apa si bulionul.Lasam sa fiarba pana cand are consistenta unui sos(cam 10min).Intre timp omogenizam usturoiul cu uleiul si putina sare.Cu 1min-2min inainte sa oprim focul adaugam usturoiul si sare dupa gust.Amestecam,lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

LUK 1

17.03.2011, 21:27

eh...imi revin...am si eu zile mai bune si unele mai obositoare...ca nu m-au lasat astia sa ma acomodez..m-au bagat direct in "linia 1"..

MVMih 1

28.03.2011, 15:56

Imi place reteta, arata si bine.

adry88 1

05.05.2011, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi