Fasole pastai scazuta

de LUK in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 11487 vizualizari

 

Am vazut o reteta de acest gen in revista "Femeia de azi"..

 

INGREDIENTE

  • 500gr fasole pastai fiarta
  • 30ml vin
  • 100ml apa
  • o ceapa
  • o lingura de bulion(pasta de tomate)
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • 5 catei de usturoi rasi pe razatoarea mica
  • 2 lingurite de ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazuta:

Pentru inceput trebuie sa specific ca eu am folosit fasole pusa inca din vara la borcan.Daca nu doriti sa folositi fasole simpla,aceasta pe care am folosit-o eu am preparat-o astfel:am pus ceapa,ardei si rosii la inabusit in apa cu putin ulei,apoi am adaugat fasole si frunze de telina maruntita,am completat cu apa si am lasat sa fiarba pana cand a fiert fasolea...revenind la reteta..


Se poate folosi fasole pastai simpla sau din aceasta de mai sus.Reteta e la fel indiferent ce tip de fasle folosim.Important e sa fie fasole pastai.


Calim ceapa in apa cu putin ulei.Adaugam fasolea,vinul,apa si bulionul.Lasam sa fiarba pana cand are consistenta unui sos(cam 10min).Intre timp omogenizam usturoiul cu uleiul si putina sare.Cu 1min-2min inainte sa oprim focul adaugam usturoiul si sare dupa gust.Amestecam,lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

LUK 1

17.03.2011, 21:27

eh...imi revin...am si eu zile mai bune si unele mai obositoare...ca nu m-au lasat astia sa ma acomodez..m-au bagat direct in "linia 1"..

MVMih 1

28.03.2011, 15:56

Imi place reteta, arata si bine.

adry88 1

05.05.2011, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu mujdei de usturoi