Fasole rosie, alba, naut si bacon!

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2011 | 2769 vizualizari

 

O ciorba sau mai mult mancare de fasole colorata!!!

 

INGREDIENTE

  • fasole rosie 2 conserve
  • amestec de fasole alba, rosie si naut 2 conserve
  • ceapa verde 5 fire
  • bacon 200 gr.
  • morcovi 100gr.
  • telina 100 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie, alba, naut si bacon!:

Se curata ceapa verde, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei cu apa.


Se curata morcovul si telina si se da pe razatoare. Se adauga la ceapa calita, si se prajeste pana se inmoaie putin.


Se taie baconul in bucatele mici, se adauga la amestecul de legume si se lasa la calit.


Se adauga fasolea din conserve, se pune apa fierbinte cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic cca. 30 de minute.


Se asezoneaza de sare si boia.


Se serveste cu salata de varza rosie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie, alba, naut si bacon!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

30.05.2011, 10:39

adry88 1

30.05.2011, 15:21

mamaieelena 1

30.05.2011, 18:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut