Fasole rosie, carnati si orez!

de Panacris in Mancaruri cu carne, 6 Ian 2013 | 2083 vizualizari

 

Miti multumesc ptr idee! O alta varianta de chilli con carne, super usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui,
  • carnati Trandafir 8 bucati,
  • fasole rosie 4 conserve,
  • zacusca 4 linguri,
  • foi de dafin 2 bucati,
  • cimbru,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel verde,
  • marar verde,
  • ardei iute (csipos) 2 bucati,
  • bulion Panacris 350 ml.
  • orez prefiert 2 pungi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie, carnati si orez!:

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa, cca. 10 minute la foc mic. Intre timp se taie carnatii feliute medii, care se adaga apoi la amestecul de ceapa, gatindu-se la foc mediu, cca. 5 minute, neacoperit. Se asezoneaza de piper, foi de dafin, adaugandu-se zacusa si cca. 300 ml. apa. Apoi se adauga fasolea rosie din conserva, scursa de zeama, se completeaza cu apa cat e nevoie, asezonandu-se cu patrunjel, marar si ardei iute tocat marunt, lasandu-se la fiert ca. 20 de minute la foc mediu, semiacoperit. Intre timp, se fierbe orezul la punga in apa rece cu putina cu sare. Mancarica de fasole se serveste alaturi de orez, nemaifiind necesara painea ;), insotita de o salata de varza murata cu ceapa galbena si ulei de masline. Spor la treaba si pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie, carnati si orez!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ANNA_46 1

07.01.2013, 01:57

Mmm...cat de bine arata mancarica asta

adry88 1

07.01.2013, 12:18

mena29 1

07.01.2013, 21:17

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu naut si fasole rosie