Fasole scazuta cu afumatura

de Sim0na in Mancaruri de legume, 16 Feb 2012 | 4210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 morcov mare
  • ½ telina potrivita
  • 1 cartof potrivit
  • 1 ceapa medie
  • 1 ceapa mare
  • 700 g scarita de porc
  • suc de rosii
  • marar
  • delikat
  • sare
  • boia iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu afumatura:

Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece.



A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape.



In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba.



Intr-o alta cratita am calit in ulei ceapa cea mare tocata marunt. Cand s-a inmuiat am adaugat boia iute si bucatile de scarita. Am adaugat fasolea fiarta pe jumatate si zeama cat sa acopere. Cand fasolea a fost fiarta, am pus sucul de rosii si am potrivit de sare si delikat. Am mai lasat cateva minute, apoi am adaugat mararul tocat marunt. Am acoperit cu capac pentru ca aromele sa se imbine.



Am servit cu paine intermediara de casa si conopida acra.



Pentru cei care tin post, se va renunta la carnea afumata.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

lia maria 1

24.02.2012, 19:30

Ce pofta mi-ai facut

Sim0na 1

25.02.2012, 15:47

@Ica_mama, binenteles! Iti ofer cate portii doresti! Pup
@Sidy, facem schimbul!!!
Pentru restul fetelor, cate o portie vituala, din pacate, ptr fiecare! Pupici

oana_pisicutza16 1

19.03.2012, 22:56

mama cat de bine poate sa arate. Imi lasas gura apa numai cand ma uit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole cu afumatura