Fazan la cuptor

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2012 | 7207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan marisor
  • 1 mandarina
  • 1/2 lamaie
  • 2 cepe micute
  • 7 catei usturoi
  • 4 foi de dafin
  • boabe de piper
  • 2 lingurite cimbru
  • 2 lingurite busuioc
  • 300 ml vin rosu
  • 300 ml apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fazan la cuptor:

Am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore.


A doua zi am pus putin ulei intr-o tava, am adaugat fazanul si am mai aruncat cativa catei de usturoi (pe care nu i-am inclus la ingrediente). Am turnat si 200 ml apa si am dat la cuptor ptr cca 3 ore. In primele 2 ore am lasat fazanul acoperit cu o folie de staniol.


Am papat fazanul cu piure

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fazan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.02.2012, 10:54

cred ca e bun...

Lau 1

14.02.2012, 10:54

arata bine

Sim0na 1

15.02.2012, 10:27

Foarte bun a fost, vi-l recomand! Va pup pe toate ptr aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu carne de porc si kaizer.