Felii de carne cu dovlecei si cascaval

de mihaelar63 in Porc, 11 Ian 2021 | 217 vizualizari

 

 Am mai preparat candava asa ceva, dar cu vinete. Am cerut vinete la aprovizionare si procurorul-sef de legume a uitat .:D Asa ca a trebuit sa re-brodez reteta. Grozava !!!!Se obtine o bucata de carne suculenta si gustoasa. Se poate prepara si cu carne de vita sau piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 200 gr cascaval Penteleu
  • 200 gr faina alba
  • 200 ml ulei
  • 100 gr parmezan
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura condiment harissa
  • 1 lingurita cu varf usturoi granulat
  • 1 lingurita chilli
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de carne cu dovlecei si cascaval:


  1. Portionati pulpa de porc in felii mari si mai groase.

  2. Grosimea feliei de carne ajuta sa ramana mai frageda la preparare .

  3. Condimentati carnea cu harissa, usturoi si chilli .

  4. Dati feliile de carne prin faina alba si le prajiti in ulei incins ,pana incepe sa se albeasca carnea .Asemanator ca la escalop .

  5. Nu este nevoie sa prajiti mult carnea de porc , ea mva mai fi preparata termic la cuptor .

  6. Feliati dovlecelul pe lungime. Condimentati cu sare si usturoi .

  7. Dupa ce treceti dovlecelul prin faina alba, se prajeste in continuare in uleiul incins .

  8. Rosiile se feliaza , se sareaza si se stropesc cu otet balsamic .

  9. In tava se monteaza carnea , cate doua felii de dovlecel si una -doua de rosie . Intre straturi se razuieste parmezan .

  10. Deasupra se pune cate o bucatica de cascaval Penteleu .

  11. Cascavalul nostru Penteleu are un gust bun si se topeste frumoas la gratinare .

  12. SE servesc feliile de carne cu dovlecel si cascaval alaturi de garnitura si salata preferata .

  13. Noi am avut salata cu de toate cruditatile si frunzele disponibile si garnitura de cartofi Duchesse .

  14. Pofta buna !!!!


TIPS-URI

1

Se obtine o bucata de carne suculenta si gustoasa. Se poate prepara si cu carne de vita sau piept de pui.

2

Cascavalul nostru Penteleu are un gust bun si se topeste frumoas la gratinare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de carne cu dovlecei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

vasimur 1

12.01.2021, 00:51

dantes 1

12.01.2021, 12:13

Buna!

oanapl 1

15.01.2021, 18:10

Ce bine arată! Îmi plouă în gură!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca