Fettuccine delicioase

de reisnaor_2006 in Paste, 26 Iun 2015 | 1831 vizualizari

 

Daca ti-e pofta de paste si nu ai prea mult timp la dispozitie iti propun acestea.Au iesit delicioase si se fac foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fettuccine
  • 200 ml smantana dulce
  • 200 g parmezan sau cascaval
  • 50 g unt
  • 1/2 ceapa alba
  • 200 g de sunca de Praga
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine delicioase:

Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb, fa sosul. Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt. Razuieste parmezanul sau cascavalul.Incalzeste tigaia, adauga untul. Cand acesta s-a topit, adauga ceapa si usturoiul si caleste 2 minute amestecand.


Toarna smantana dulce, sareaza si pipereaza. Adauga jumatate din branza si ia de pe foc. Amesteca bine. Strecoara pastele si adauga-le peste sos. Amesteca bine. Daca ai optat pentru patrunjel, adauga-l si pe acesta. Pune si restul de branza. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem folosi ce ingrediente dorim(carne tocata,spanac,creveti)

2

Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.

3

Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.

4

Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

27.06.2015, 21:32

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 18:24

Gicuta69 1

28.06.2015, 22:20

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei zucchini