Ficatei de pui cu bacon,chorizo si usturoi

de irena in Ficat, 23 Mar 2012 | 1437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei masline,
  • 100 gr bacon,
  • 250 gr ficatei pui,
  • 100 gr chorizo,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,piper,
  • 100 ml vin alb,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu bacon,chorizo si usturoi:

Calesc in ulei,timp de 5 min,baconul si chorizo taiate cubulete,apoi adaug ficateii si ii calesc ptr 7 min,adaug vinul si mai las, tigaia acoperita cu un capac, pe foc inca 3-4 min,apoi inchid si adaug usturoiul taiat rondele,cateva felii de chili,sare,piper si patrunjelul verde tocat.


Servesc cu piure si salata sau muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu bacon,chorizo si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

irena 1

24.03.2012, 09:52

Multumesc !

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:12

ce combinatie dementiala,imi place

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 22:27

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ficat de gâscă pe pat de ceapă și mere