Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Simplu si foarte gustos mai ales cu mamaliguta si muratara
Se curata ceapa si se toaca marunt
Se caleste in ulei 5 minute dupa care se pune sarea(sarea are rolu de a inmuia ceapa la calit daca e pusa la inceput) se pune boia dulce 1 lingurita si ficatu se lasa sa se calesca 5-10 minute ,amestecand din cand in cand,se condimenteaza cu piper ,vegeta si 100 ml apa.
Se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cu capac aproximativ 20-25 minute.
Se serveste cu mamaliguta calda si castraveti murati.
PS:poza cu mamaliguta nu am mai pus ,saptama asta v-am zapacit cu mamaliguta asa ca nu am mai pus poza.La fel de bine merge si cu piure de cartofi.O retata pregatita de mama mea.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult