Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure.

de dicarmencitta1957 in Ficat, 26 Feb 2010 | 4147 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui.
  • 15 sau 20 de felii de bacon.
  • 1 kg cartofi pentru fiert.
  • 100 gr unt(pentru piureul de cartofi).
  • 50 ml lapte dulce.
  • sare,
  • piper,
  • ulei de palmier(nehidrogenat)
  • cateva frunzulite de menta pentru ornat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure.:

Punem cartofii la fiert pentru piureu.Spalam ficateii de pasare si ii punem intr-o strecuratoare la scurs.Dupa ce s-au scurs luam fiecare bucata de ficat si o infasuram in bacon pe care o vom prinde cu o scobitoare sau doua,depinde cat de mare este bucata.Pregatim tigaia in care prajim ficateii,uleiul trebuie sa fie deja incins.Dupa ce i-am prajit pe ambele parti(cate 2 minute pe fiecare parte) ii punem intr-un vas de yena si ii vom baga la cuptor pentru 10 sau 15 minute.Asa ficateii isi vor lasa in vas surplusul de ulei.Pregatim piureul de cartofi, adaugand lapte si putin unt.Este o mancare tare gustoasa care poate fi servita cu o salata de castraveti acri si un pahar de vin alb.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 15:19

Foarte buni sunt inveliti in bacon draga Oana.

nadina73 1

09.03.2010, 21:39

sant extraordinari de bun si eu fac ,sant grozavi felicitari

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:15

Multumesc dragele mele sunteti tare dragute.Data viitoare am sa fac cu cartofi prajiti,dupa care baietii mei sunt innebuniti.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste