Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure.

de dicarmencitta1957 in Ficat, 26 Feb 2010 | 7191 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui.
  • 15 sau 20 de felii de bacon.
  • 1 kg cartofi pentru fiert.
  • 100 gr unt(pentru piureul de cartofi).
  • 50 ml lapte dulce.
  • sare,
  • piper,
  • ulei de palmier(nehidrogenat)
  • cateva frunzulite de menta pentru ornat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure.:

Punem cartofii la fiert pentru piureu.Spalam ficateii de pasare si ii punem intr-o strecuratoare la scurs.Dupa ce s-au scurs luam fiecare bucata de ficat si o infasuram in bacon pe care o vom prinde cu o scobitoare sau doua,depinde cat de mare este bucata.Pregatim tigaia in care prajim ficateii,uleiul trebuie sa fie deja incins.Dupa ce i-am prajit pe ambele parti(cate 2 minute pe fiecare parte) ii punem intr-un vas de yena si ii vom baga la cuptor pentru 10 sau 15 minute.Asa ficateii isi vor lasa in vas surplusul de ulei.Pregatim piureul de cartofi, adaugand lapte si putin unt.Este o mancare tare gustoasa care poate fi servita cu o salata de castraveti acri si un pahar de vin alb.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

09.03.2010, 21:39

sant extraordinari de bun si eu fac ,sant grozavi felicitari

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:15

Multumesc dragele mele sunteti tare dragute.Data viitoare am sa fac cu cartofi prajiti,dupa care baietii mei sunt innebuniti.

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu cartofi la cuptor