Ficatei imbracati

de stefy_a in Ficat, 22 Sep 2016 | 422 vizualizari

 

Daca tot a venit frigul, zic eu ca e bine sa imbracam si ficateii :)))))
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei
  • 2 oua
  • faina
  • delikat
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei imbracati:

- se curata ficateii de pielita, se spala si se pun la scurs

- intr-un castron se face un amestec din oua si faina si se condimenteaza cu delikat

- consistenta amestecului trebuie sa fie ca de clatite

- se trece fiecare ficatel prin acest amestec si se pune la prajit in ulei incins

- se scot pe un prosop de hartie pentru a scapa de surplusul de ulei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei imbracati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

22.09.2016, 20:52

-Licurici- 1

23.09.2016, 07:52

Foarte buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI