Ficatei in sos de usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Ficat, 14 Mai 2010 | 8037 vizualizari

 

deliciosi

 

INGREDIENTE

  • o caserola ficatei de pasare ( 500 g)
  • o capatana usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • o lingura faina
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in sos de usturoi:

Spalam bine ficateii si ii curatam de pielite, dupa care ii punem la scurs intr-o strecuratoare.


Intre timp curatam usturoiul, il taiem marunt si-l punem la calit in putin ulei ( nu trebuie sa ii lasam prea mult pt ca se amaresc).


Dupa ce s-au calit punem ficateii peste si lasam putin, dupa care punem o cana cu apa si ii lasam pana fierb.


Cand sunt aproape fierti amestecam bulionul cu faina si putina apa si punem peste ficatei, daca a scazut apa mai punem o cana si lasam pana se formeaza sosul.


Condimentam cu sare, piper si boia la sfarsit si asezonam cu patrunjel tocat marunt.


Noi i-am servit cu un pilaf.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 07:38

da julie, trebuie sa fac, deocamdata mai zabovesc un pic pe aici si apoi ma apuc de treaba, ca atata am de nu stiu cum o sa le termin

Julie 1

15.05.2010, 07:53

Spor la trebaluit! Acum ma apuc si eu! Astept sa vina si sotul ca a fost de serviciu azi noapte..Mai stau un pic p-aci

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 08:02

eu vr sa merg in piata, dar cred ca nu prea e nimeni acum

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos acru-dulce