Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor

de rivka in Ficat, 30 Noi 2009 | 17272 vizualizari

 

super simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ficatei de pasare(pui)
  • sare
  • condimente pt pui
  • piper
  • paprika iute
  • o lingura ulei masline
  • o lingura grasime vegetala sau unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii se taie in 4, se pipereaza, se stropesc cu sare, parika iute si o lingura de ulei de masline.Se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt si se lasa la cca 240 grade cca 1 ora pana sunt rumeniti.

Ficateii se spala se curata daca e cazul, se pun in tigaie pe aragaz intr-o lingura de grasime vegetala sau unt, se intorc de cateva ori pana sunt putin rumeniti la suprafata, apoi se adauga condimentele pt pui dupa gust, jumatate de cescuta de apa si se mai lasa pana scade apa de tot, sub capac, intorcand-se de cateva ori pana sunt rumeniti.

Se scot si se servesc calzi cu cartofii si sos de usturoi sau salata de cruditati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

30.11.2009, 19:26

Buuuun!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:53

cu niste muraturi merg foarte bine!

Bunica 1

08.01.2010, 23:57

Ficateii arata suuuuper!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in sos de vin si rosii, la tigaie