Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor

de rivka in Ficat, 30 Noi 2009 | 11426 vizualizari

 

super simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ficatei de pasare(pui)
  • sare
  • condimente pt pui
  • piper
  • paprika iute
  • o lingura ulei masline
  • o lingura grasime vegetala sau unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii se taie in 4, se pipereaza, se stropesc cu sare, parika iute si o lingura de ulei de masline.Se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt si se lasa la cca 240 grade cca 1 ora pana sunt rumeniti.


Ficateii se spala se curata daca e cazul, se pun in tigaie pe aragaz intr-o lingura de grasime vegetala sau unt, se intorc de cateva ori pana sunt putin rumeniti la suprafata, apoi se adauga condimentele pt pui dupa gust, jumatate de cescuta de apa si se mai lasa pana scade apa de tot, sub capac, intorcand-se de cateva ori pana sunt rumeniti.


Se scot si se servesc calzi cu cartofii si sos de usturoi sau salata de cruditati.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Oana 1

30.11.2009, 19:26

Buuuun!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:53

cu niste muraturi merg foarte bine!

Bunica 1

08.01.2010, 23:57

Ficateii arata suuuuper!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vitel cu ceapa