Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor

de rivka in Ficat, 30 Noi 2009 | 17111 vizualizari

 

super simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ficatei de pasare(pui)
  • sare
  • condimente pt pui
  • piper
  • paprika iute
  • o lingura ulei masline
  • o lingura grasime vegetala sau unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii se taie in 4, se pipereaza, se stropesc cu sare, parika iute si o lingura de ulei de masline.Se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt si se lasa la cca 240 grade cca 1 ora pana sunt rumeniti.

Ficateii se spala se curata daca e cazul, se pun in tigaie pe aragaz intr-o lingura de grasime vegetala sau unt, se intorc de cateva ori pana sunt putin rumeniti la suprafata, apoi se adauga condimentele pt pui dupa gust, jumatate de cescuta de apa si se mai lasa pana scade apa de tot, sub capac, intorcand-se de cateva ori pana sunt rumeniti.

Se scot si se servesc calzi cu cartofii si sos de usturoi sau salata de cruditati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

30.11.2009, 19:26

Buuuun!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:53

cu niste muraturi merg foarte bine!

Bunica 1

08.01.2010, 23:57

Ficateii arata suuuuper!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos de bere neagra