Ficatei pane cu piure de cartofi

de Sidy in Ficat, 8 Feb 2011 | 1840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei
  • 700 g cartofi
  • 1-2 oua
  • 100g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 linguta unt
  • 70 ml lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei pane cu piure de cartofi:

Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins.


Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se rastoarna apa de pe ei, se adauga untul si se mixeaza bine adaugandu-se la sfarsit laptele. Ficateii se servesc calzi alaturi de piureul de cartofi si salata, dar se sareaza numai in momentul servirii.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Ficateii se sareaza numai in momentul servirii pentru a evita ubtareirea lor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

vanilla 1

08.02.2011, 14:01

cum facem sa aterizeze o portie din asta la mine????

mamaieelena 1

08.02.2011, 15:14

Sidy 1

08.02.2011, 19:26

Vanilla...simplu de tot ca tu locuiesti aproape de mine...
Te astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ficatei la tigaie