File de cod cu legume si smantana la cuptor

de LUK in Peste, 16 Feb 2011 | 11310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr file de cod
  • 4 morcovi mai mici
  • 3 cartofi
  • o ceapa mai mica
  • o bucatica de telina
  • 200gr smantana
  • 100gr cascaval
  • sare
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de floarea soarelui
  • patrunjel verde pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod cu legume si smantana la cuptor:

   Pestele se decongelaza(de preferat in frigider).Dupa ce s-a decongelat se verifica daca are oase(se mai gasesc si in fileuri) si se inlatura daca e cazul.Se aseaza pe o farfurie se sareaza,se stropeste din belsug cu zeama de lamaie pe ambele parti si se pune in frigider acoperit cu o folie timp de o ora sau 2(eu l-am lasat 2h ca s-a decongelat mai repede decat aveam eu in plan sa l gatesc).

Intre timp puteti pregati legumele.Morcovii si cartofii se taie rondele,feliute subtiri.telina bucatele mici iar ceapa rondele.Cascavalul se rade si se amesteca cu smantana si un pic de sare.

Se unge o tava iena cu ulei si se aseaza pestele.Legumele le punem intr-un castronel,le saram si le stropim cu ulei apoi amestecam sa se unga bine.Acoperim pestele cu rondele de ceapa.Pe laterale punem restul legumelor.Acoperim pestele cu smantana si dam la cuptorul preincalzit la 150 de grade cca 40min(pana se rumeneste bine deasupra)..

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod cu legume si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Caras marinat cu legume