File de cod pane

de LUK in Peste, 20 Ian 2011 | 11232 vizualizari

 

Reteta cu numarul 50 am pregatit-o pentru fetita mea...

 

INGREDIENTE

  • o bucata de peste file
  • un sfert de lamaie
  • 2-3 linguri de pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod pane:

Pestele se stropeste cu putina zeama de lamaie,se sareaza si se lasa la rece 15-20min.Uleiul se incalzeste in tigaie.Intre timp batem oul cu putina sare.Portionam bucata de peste daca e prea mare.Intr-o farfurie punem pesmet.Trecem bucatile de peste prima data prin pesmet apoi prin oul batut,apoi iar prin pesmet si prajim la foc mic pana se rumeneste frumos pe ambele parti.Cand e gata se scoate pe un servetel sau prosop de hartie pentru a se surge de excesul de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

LUK 1

21.01.2011, 22:35

Multumesc Ela

Bucataras Medi 1

23.01.2011, 10:16

la cat mai multe retete..................

elena1988 1

27.01.2011, 09:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor cu sos de unt si lamaie