File de cod pane

de Adinacarla in Peste, 9 Mar 2011 | 2702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg file cod
  • 3 oua
  • faina
  • 3catei usturoi
  • seminte de susan
  • marar
  • ulei de palmier pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod pane:

Dupa ce fileul s-a dezghetat, il spalam bine s-l taiem si condimentam dupa preferinte.


Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu usturoiul pisat, semintele de susan si 2 linguri de faina...compozitia finala sa aibe consistenta unui aluat pentru clatite.


Bucatile de peste la dam prin aluat si prajim in uleiul incins pe ambele parti pana cand devin rumene.


Am servit alaturi de orez si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

09.03.2011, 21:22

deyutzky 1

13.03.2011, 23:07

foarte frumos ai ornat

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cod la cuptor si gratin de legume