File pangasius - pane

de geobucataras in Peste, 22 Feb 2015 | 1036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o punga file pangasius ( intr-o punga sunt 3-4 buc )
  • sare, piper
  • ulei
  • faina si pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File pangasius - pane:

Pestele il taiem cum dorim noi si il punem pe un servet de bucatarie sa absoarbe apa, intre timp batem ouale cu sare si piper iar intr-o farfurie amestecam faina cu pesmet.

Luam cate o bucata de peste ce o tavalim prin faina cu pesmet si prin ou dupa care punem la prajit .

 

TIPS-URI

1

Este o reteta usoara dar buna :D

Daca ti-a placut reteta noastra "File pangasius - pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

22.02.2015, 15:51

Rocsi 1

22.02.2015, 20:55

monik80 1

17.03.2015, 21:13

Cel mai bun peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA