Icre de crap

de iri_iri in Peste, 15 Apr 2012 | 4249 vizualizari

 

....tot ce este legat de peste imi este pe plac.......

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de icre de crap,
  • miezul de la 2 felii de paine,
  • o ceasca de lapte,
  • 3 lingurite de sifon,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • 300 ml ulei,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:


  • miezul de paine se pune la inmuiat,ijn lapte.

  • icrele se freaca cu putin ulei,ca la maioneza,apoi se adauga cate putin din miezul de paine,zeama de lamaie,sifon si ulei pana obtinem cantitate dorita,devenind o pasta consinstenta.

  • optional se poate adauga si ceapa taiata marunt.

  • se servaste in cupe ornate cu masline si frunze de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

in loc de paine se poate pune 3 lingurite de gris,fiert si racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

iri_iri 1

16.04.2012, 10:11

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:39

imi place

luitza 1

25.04.2012, 11:59

si eu am facut cu miez de paine inmuiat in lapte si sunt super.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Merlucius Crocantus