File pangasius pane cu orez aromat

de T I M E A in Pangasius, 18 Dec 2012 | 3553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file pangasius proaspat (aprox 500 gr)
  • condiment pentru peste
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 125 gr orez
  • 1 lingurita curry
  • 2 lingurite sos negru de soia
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File pangasius pane cu orez aromat:

Asezam pestele pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de apa.


Taiem in 3 fiecare bucata de file apoi condimentam cu condiment pentru peste pe ambele parti.


Dam fiecare bucata de peste prin faina apoi prin oul batut si prajim in ulei incins pe ambele parti.


Scoatem bucatile prajite pe un prosop de hartie pt a absorbi surplusul de ulei.


Orezul fiert si scurs de apa il punem intr-o tigaie pe foc cu putin ulei de masline apoi adaugam curry si sosul de soia si amestecam bine.


Servim pestele cu lamaie si cu orez.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "File pangasius pane cu orez aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

mamaieelena 1

19.12.2012, 14:48

mirela0911 1

19.12.2012, 21:53

ce bine arata!

T I M E A 1

19.12.2012, 22:06

Eduard , Mamaieelena , Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Orez cu peste si legume