Fleica de porc la gratar

de Maria68 in Porc, 6 Mar 2012 | 3178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fleica gata portionata 8-10 felii 
  • sare,
  • piper
  • condimente pentru carne de porc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica de porc la gratar:

Feliile de fleica dupa ce sunt spalate si lasate un pic sa se zvante, le condimentam cu condimente pentru carne de porc, putina sare si piper.Le lasam un pic pentru a fi patrunse de condimente, dupa care le asezam pe gratar(pentru aragaz). Pentru a nu se prinde bucatile de fleica pe gratar, inainte ungem feliile cu un pic de ulei ,iar asa si condimentele raman pe carne. Le rumenim bine pe ambele parti, iar cand sunt gata se pot servi alaturi de cartofi la cuptor(in cazul meu), cartofi natur sau dupa preferinte, avand alaturi mujdei de usturoi.........si un pahar de bere rece:)!!!!!



Este o reteta simpla care se prepara rapid ,dar de efect(zic eu)!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Maria68 1

07.03.2012, 11:42

Dya
MotanLaOale, multumesc

Maria68 1

07.03.2012, 11:43

mikidaniro
mamaieelena, multumesc

Maria68 1

07.03.2012, 11:43

Simona, sa-ti fie de bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu branza in sos de smantana cu capere