Flori de dovlecel pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2011 | 5647 vizualizari

 

Excelente in orice mod le-ai prepara....

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de apa minerala
  • sare
  • piper
  • 7-8 flori de dovlecel
  • 100 gr cascaval
  • o canita de ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel pane cu cascaval:

Se curata florile de dovlecel( cele mai bune fotografii si modul pas cu pas de curatare eu le-am gasit aici la Laura A). 

http://adamache-laura.blogspot.com/2009/06/flori-de-dovlecel-umplute.html

Pregatim compozitia pentru pane:

Batem ouale cu sarea, adaugam si faina, apoi cascavalul ras pe razatoarea fina, si apa minerala,  apoi un praf de piper.

Luam cu grija floarea de dovlecel si o tavalim prin compozitie apoi o prajim in uleiul incins.

O intoarcem cu grija sa nu o rupem si cand s-a rumenit frumos o scoatem pe un platou.

Atat de gustoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Cris2711 1

24.05.2011, 17:56

OK

kiki 1

24.05.2011, 18:54

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt umplut cu cascaval