Flori de dovlecel pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2011 | 3907 vizualizari

 

Excelente in orice mod le-ai prepara....

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de apa minerala
  • sare
  • piper
  • 7-8 flori de dovlecel
  • 100 gr cascaval
  • o canita de ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel pane cu cascaval:

Se curata florile de dovlecel( cele mai bune fotografii si modul pas cu pas de curatare eu le-am gasit aici la Laura A).


http://adamache-laura.blogspot.com/2009/06/flori-de-dovlecel-umplute.html


Pregatim compozitia pentru pane:


Batem ouale cu sarea, adaugam si faina, apoi cascavalul ras pe razatoarea fina, si apa minerala, apoi un praf de piper.


Luam cu grija floarea de dovlecel si o tavalim prin compozitie apoi o prajim in uleiul incins.


O intoarcem cu grija sa nu o rupem si cand s-a rumenit frumos o scoatem pe un platou.


Atat de gustoase...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Cris2711 1

24.05.2011, 17:56

OK

kiki 1

24.05.2011, 18:54

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creier de porc pane