Floricele din bomboane sugus

de mihaelaM in Dulciuri, 1 Mai 2011 | 2638 vizualizari

 

ii multumesc Danei ca de la ea am vazut trandafiri din bombonele sugus si am zis sa incerc. si am incercat si sa vedeti ce a iesit.....

 

INGREDIENTE

  • bomboane sugus
  • scobitori
  • un mar
  • "forta"
  • "rabdare"
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele din bomboane sugus:

Bomboanele le-am taiat in 4 dupa care le-am pus intr-un ceolofan si am intins bine.


Am intins multe " foite" dupa care dintr-o foita am facut un con pe care l-am rasucit pe o scobitoare,iar dupa acest con am lipit una cate una pana ce s-a format o floricica


Cam atat incearca-i , merita! Bafta multa!


Si inca o data ii multumesc Danei pt idee

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele din bomboane sugus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

mihaelaM 1

02.05.2011, 15:45

Multumesc draga mea Cris

mirela0911 1

02.05.2011, 18:01

ce frumosi ti-au iesit

mihaelaM 1

02.05.2011, 18:12

Multumesc Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
"Pachetele" cu rahat