Focaccia cu cascaval

de diana_k in Piine, 7 Feb 2012 | 7850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 25 g drojdie proaspata,
  • 200 ml apa calduta,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lingura zahar,
  • 1 lingura sare,
  • 1 ou,
  • 150 g cascaval,
  • 1 ou pentru uns,
  • chimion, rozmarin, susan,
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu cascaval:

Pregatim aluatul: drojdia o dizolvam in apa calduta, adaugam zaharul, doua linguri de faina si lasam sa creasca 10-15 minute.


Cernem faina intr-un vas si punem drojdia crescuta, amestecam si adaugam pe rand uleiul, oul si sarea framantam aluatul pana devine neted si nelipicios......dupa caz adaugam apa calda sau faina lasam sa creasca aproximativ o ora


Intindem o foaie rotunda cu grosimea de un deget si o asezam in tava mare unsa cu ulei. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit trasam patrate cu latura de 5 cm.


Cascavalul il taiem felii groase de 5-7 mm, apoi in patrate cu latura de 3 cm. asezam feliutele de cascaval in patratele trasate si presam sa intre in aluat. Lasam sa creasca 30 min, apoi ungem cu ou batut, presaram rozmarin, chimion, susan. coacem la 180 grade timp de 25 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

07.02.2012, 19:26

bun imi place

mirela0911 1

07.02.2012, 23:53

ce buna e!

Valclaudia 1

05.01.2014, 22:00

ce idee faina! Trebuie sa incerc si eu acest preparat! Merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Focaccia la tigaie